Visverlof online aanvragen of raadplegen

Afbeelding
Icoon Vissen

Raadpleeg digitaal uw visverlof of vraag uw visverlof eenvoudig online aan met uw elektronische identiteitskaart.

Visverlof online raadplegen en afdrukken – duplicaat aanvragen

Wilt u uw visverlof graag online raadplegen? Is uw visverlof zoek geraakt of uw portefeuille met visverlof gestolen en wilt u een duplicaat afdrukken? Met uw elektronische identiteitskaart (eID) kunt u uw visverlof downloaden in pdf. Dat kan ook als u uw visverlof in een postkantoor van bpost hebt gekocht.

Download uw visverlof in pdf met uw eID >

Beschikt u niet over een eID? Stuur dan een e-mail naar visverlof@vlaanderen.be om een duplicaat van uw visverlof aan te vragen. Vergeet zeker uw naam en adres niet te vermelden.
 

Visverlof online aanvragen voor Belgen met eID

Met uw elektronische identiteitskaart (eID) kunt u uw visverlof online aanvragen. Na de online betaling, is uw vis-verlof digitaal beschikbaar via het e-loket. U ontvangt uw visverlof ook via e-mail. We sturen dus geen papieren visverlof meer op. Als u gecontroleerd wordt, kunt u het digitale visverlof tonen op uw smartphone of tablet. U kunt ook zelf uw visverlof in pdf downloaden en afdrukken.

Door een visverlof aan te vragen en te betalen bevestigt u dat u kennis hebt genomen van de voorwaarden van het visverlof en de visserijregelgeving, en dat u daarmee akkoord gaat. Eenmaal per jaar, binnen de maand na uw online aankoop, ontvangt u ook het gratis infoblad Vislijn en het Reglement Openbare Visserij, met informatie over de openbare visserij. Een papieren visverlof aankopen is ook mogelijk in elk Vlaams postkantoor. Opgelet: voor het uitreiken van het visverlof rekent bpost € 4,85 administratiekosten aan bovenop de prijs van het visverlof!

Vraag uw visverlof online aan > 
 

Visverlof online aanvragen voor buitenlanders

Buitenlanders die niet beschikken over een elektronische identiteitskaart (eID), kunnen ook hun visverlof online aanvragen en betalen. Binnen de drie werkdagen ontvangt u uw visverlof in pdf per e-mail. U kunt het dan zelf afdrukken. Een papieren visverlof aankopen is ook mogelijk in elk Vlaams postkantoor.

Door een visverlof aan te vragen en te betalen bevestigt u dat u kennis hebt genomen van de voorwaarden van het visverlof en de visserijregelgeving, en dat u daarmee akkoord gaat. Hebt u nog vragen over het visverlof? Mail dan naar visverlof@vlaanderen.be

Vraag uw visverlof online aan – Request your fishing permit online – Demandez votre permis de pêche en ligne – Ihren Angelschein online bestellen >

Fishing rules: other languages (English - Français – Deutsch – Polski – Română)
 

Aanmelden via eID

Vanaf 12 jaar kunt u een visverlof aanvragen met uw elektronische identiteitskaart (eID). Ouders kunnen met hun eigen eID een visverlof aanvragen voor hun kinderen jonger dan 15 jaar. De Vlaamse Overheid loodst u stap voor stap door uw online aanvraag.
 


Hebt u toch nog problemen om u online aan te melden met uw eID, contacteer dan de Vlaamse Infolijn op het gratis telefoonnummer 1700.