Visverlof online aanvragen of raadplegen

Afbeelding
Icoontje visverlof

Raadpleeg digitaal uw visverlof of vraag uw visverlof eenvoudig online aan met uw elektronische identiteitskaart.

Visverlof online raadplegen en afdrukken – duplicaat aanvragen

Wilt u uw visverlof graag online raadplegen? Is uw visverlof zoek geraakt of uw portefeuille met visverlof gestolen en wilt u een duplicaat afdrukken? Met uw elektronische identiteitskaart (eID) kunt u uw visverlof downloaden in pdf. Dat kan ook als u uw visverlof in een postkantoor van bpost hebt gekocht.

Download uw visverlof in pdf met uw eID >

Beschikt u niet over een eID? Stuur dan een e-mail naar visverlof@vlaanderen.be om een duplicaat van uw visverlof aan te vragen. Vergeet zeker uw naam en adres niet te vermelden.
 

Visverlof online aanvragen via eID of itsme

Met uw elektronische identiteitskaart (eID) of itsme kunt u uw visverlof online aanvragen. Na de online betaling, is uw vis-verlof digitaal beschikbaar via het e-loket. U ontvangt uw visverlof ook via e-mail. We sturen dus geen papieren visverlof meer op. Als u gecontroleerd wordt, kunt u het digitale visverlof tonen op uw smartphone of tablet. U kunt ook zelf uw visverlof in pdf downloaden en afdrukken.

Door een visverlof aan te vragen en te betalen bevestigt u dat u kennis hebt genomen van de voorwaarden van het visverlof en de visserijregelgeving, en dat u daarmee akkoord gaat. Eenmaal per jaar, binnen de maand na uw online aankoop, ontvangt u ook het gratis infoblad Vislijn en het Reglement Openbare Visserij, met informatie over de openbare visserij. Een papieren visverlof aankopen is ook mogelijk in elk Vlaams postkantoor. Opgelet: voor het uitreiken van het visverlof rekent bpost € 4,85 administratiekosten aan bovenop de prijs van het visverlof!

Vraag uw visverlof online aan > 
 

Visverlof online aanvragen via e-mail

U kan een visverlof online aanvragen voor uzelf, familie of vriend door naam, adres en e-mail in te vullen. U ontvangt uw visverlof via e-mail één tot twee werkdagen na uw aanvraag.

Een papieren visverlof aankopen is ook mogelijk in elk Vlaams postkantoor. U betaal dan wel € 4,85 extra kosten aan bpost voor het afleveren van het visverlof.

Door een visverlof aan te vragen en te betalen bevestigt u dat u kennis hebt genomen van de voorwaarden van het visverlof en de visserijregelgeving, en dat u daarmee akkoord gaat. Hebt u nog vragen over het visverlof? Mail dan naar visverlof@vlaanderen.be

Vraag uw visverlof online aan – Request your fishing permit online – Demandez votre permis de pêche en ligne – Ihren Angelschein online bestellen >

Fishing rules: other languages (English - Français – Deutsch – Polski – Română)

Aanmelden via eID

Vanaf 12 jaar kunt u een visverlof aanvragen met uw elektronische identiteitskaart (eID). Ouders kunnen met hun eigen eID een visverlof aanvragen voor hun kinderen jonger dan 15 jaar. De Vlaamse overheid loodst u stap voor stap door uw online aanvraag.
 


Hebt u toch nog problemen om u online aan te melden met uw eID, contacteer dan de Vlaamse Infolijn op het gratis telefoonnummer 1700. 

Toon op de webpagina enkel de aangeklikte paragraaf
0
Verberg introductie
0