Visverlof via bpost

Afbeelding
Icoontje visverlof
Het visverlof is ook verkrijgbaar in elk postkantoor van bpost in Vlaanderen. Neem uw identiteitskaart mee naar het postkantoor. Opgelet: u betaalt u € 4,85 extra aan bpost om uw visverlof af te leveren. We raden dus iedereen aan om het visverlof online aan te kopen. Via het e-loket visverlof kan u heel eenvoudig online een visverlof aankopen via eID, ITSME of via e-mailadres zowel voor uzelf als voor een andere hengelaar.

U bent uw visverlof kwijt dat u aankocht in een postkantoor? Stuur u een e-mail naar visverlof@vlaanderen.be met uw naam en adres. U ontvangt vervolgens via e-mail een duplicaat van uw visverlof.

Om uw gewoon visverlof van bpost om te zetten naar een groot visverlof stuurt u een e-mail naar visverlof@vlaanderen.be met uw naam en adres. U ontvangt dan verdere instructies.

Bent u niet vertrouwd met online aankopen, vraag dan aan een familielid, vriend of andere hengelaar om een visverlof voor u aan te kopen. Opgelet: vanaf 2027 zal bpost geen visverloven meer uitreiken! Stap dus snel over naar het e-loket visverlof of vraag hulp aan iemand anders.
 
Toon op de webpagina enkel de aangeklikte paragraaf
0
Verberg introductie
0